Základné právne problémy postihového práva poistiteľa - Fekete, Imrich
Právne základy postihového práva. Slovenský právny poriadok pripúšťa právo postihu v rámci poistenia majetku a poistenia zodpovednosti za škody. Pravý a nepravý postih poistiteľa. Zásady realizácie postihového práva poistiteľa. Nárok na náhradu škody. Premlčanie postihového nároku poistiteľa.