Bez privilégií, ale s pozitívnymi skúsenosťami. 1 - Borodovčák, Vladimír
Ohrozenie plurality v zdravotnom poistení SR. Princíp sociálnej solidarity a jeho aplikácia v systéme zdravotného poistenia. Základná charakteristika vývoja poistného kmeňa jednotlivých zdravotných poisťovní. Porovnanie percentuálnych podielov vybraných ukazovateľov.