Ekonomická motivácia vyrieši problémy vo financovaní zdravotníctva - Andrejčáková, E.
Prvá časť diskusie v HNclube na XXI. zhromaždení 13. 12. 1996 k problematike finančných tokov v zdravotníctve a zdravotných poisťovní. Rozporuplný model poisťovacieho trhu na Slovensku. Chýbajúca motivácia slovenského poisťovacieho systému. Prezentácia Bank Austria.