Praktické aspekty úpravy miestnej pôsobnosti pobočiek Sociálnej poisťovne
Informácia o dvoch rozhodujúcich interných materiáloch Sociálnej poisťovne, ústredie, ktorými sa prakticky realizuje uznesenie správnej rady Sociálnej poisťovne o územných obvodoch pobočiek Sociálnej poisťovne, o ich sídlach a o zriadení pobočiek Sociálnej poisťovne. Zásady postupu pobočiek Sociálnej poisťovne pri odovzdávaní a preberaní agendy medzi pobočkami Sociálnej poisťovne v súvislosti so zmenou územného a správneho usporiadania Slovenskej republiky.