Systém dôchodkového zabezpečenia v Slovenskej republike - Lubyová, Martina
Transformácia sociálneho a dôchodkového zabezpečenia v SR. Druhy dôchodkov v systéme dôchodkového zabezpečenia. Návrh na posudzovanie plnenia podmienok národohospodárskej schémy.