Zákon Slovenskej národnej rady č.543/1990 Zb. o štátnej správe sociálneho zabezpečenia
Úplné pracovné znenie zákona SNR č.543/1990 Zb. o štátnej správe sociálneho zabezpečenia v znení neskorších zákonov.