Ako sa bude rozvíjať skúšobníctvo? 1 - Panáček, P.
Certifikačné podmienky dovozcov a vývozcov drevárskeho a nábytkárskeho priemyslu. Časti dotazníka na overenie predpokladov výrobcu na trvalé dodržiavanie kvality certifikovaných výrobkov vo výrobe, používaný v štátnej skúšobni Lignotestingu.