Environmentálna politika rezortu výstavby a verejných prác - Krajči, J.
Materiál "Rozpracovanie stratégie, zásad a priorít štátnej environmentálnej politiky na podmienky rezortu výstavby a verejných prác" - prerokovaný na Ministerstve výstavby a verejných prác SR v októbri 1995. Stanovenie strategických a krátkodobých cieľov environmentálnej politiky v rezorte. Ťažisko problematiky životného prostredia spočíva v tuhých a plynných emisiách, odpadoch, odpadových vodách, prírodnej rádioaktivite v podloží a v stavebných materiáloch, bytovej výstavbe a v nadmernej hlučnosti.