Některé poznatky o investování do ochrany životního prostředí v USA - Dvořák, Antonín
Niektoré právne normy upravujúce ochranu jednotlivých zložiek životného prostredia v USA. Realizácia investícií do ochrany životného prostredia. Agentúra na ochranu životného prostredia EPA (Environmental Protection Agency) a jej zameranie. Realizácia opatrení zameraných na ochranu životného prostredia. Ekologizačné programy firiem.