Nástroje ekologické politiky a veřejná volba - Jílková, Jiřina
Analýza uplatnenia jednotlivých typov nástrojov v ekologickej politike, analýza mechanizmu rozhodovania na pozadí metodologických východísk teórie verejnej voľby. Teórie verejnej voľby (public choise). Ekologická politika z pohľadu public choise. Ekologická politika v politickom procese.