Program odpadového hospodárstva SR do roku 2000
Stav a vývojové tendencie odpadového hospodárstva. Vyhodnotenie cieľov a opatrení Programu odpadového hospodárstva (POH) SR za r. 1993-1996. Koncepčno-systémové zámery pre 2. etapu POH SR. Ciele POH SR a opatrenia na ich dosiahnutie. Výhľadové ciele POH SR na obdobie r. 2000-2005 a opatrenia na ich dosiahnutie. Náklady na realizáciu cieľov a opatrení POH SR.