Přechod domácností na čistší spůsob vytápění - případová studie Děčín
Problém znečisťovania ovzdušia z malých zdrojov. Ekologizácia malých zdrojov znečistenia ovzdušia. Domácnosti ako jeden z malých zdrojov. Riešenie plynofikácie vykurovania. Prípadová štúdia mesta Děčín v ČR.