Realizácia strednodobých opatrení na zlepšenie životného prostredia v SR si vyžiada vyše sto miliárd korún - Rabayová, Z.
Z obsahu: Realizácia strednodobých opatrení na zlepšenie životného prostredia v SR si vyžiada vyše sto miliárd korún. Geologický prieskum potvrdil nové zdroje ropy a plynu na území Slovenska.