Vývoj řízení péče o životní prostředí v Československu v letech 1945-1989 - Hadrabová, Alena
Problémy znečisťovania životného prostredia a starostlivosť o životné prostredie v Československu jednotlivých obdobiach hospodárskeho vývoja. Obdobie rokov 1948-1970. Riadenie ochrany životného prostredia v období 1971-1989.