Akčný plán pre prostredie a zdravie obyvateľov Slovenskej republiky - Ciranová, M.
Akčný plán pre prostredie a zdravie obyvateľov Slovenskej republiky, ktoré vypracovalo Ministerstvo zdravotníctva SR, schválila vláda SR uznesení, č. 30 zo dňa 16.1.1996. Zdravotný stav obyvateľstva SR. Prostredie a zdravie obyvateľov SR. Prioritné problémy v tejto oblasti a ich riešenie.