Strategie vytváření preventivních programů pro populaci produktivního věku - Šulcová, E.
Tvorba preventívnych programov starostlivosti o zdravie populácie v produktívnom veku. Pre zlepšovanie zdravotného stavu sa ukázali ako najúčinnejšie preventívne programy. Významnou podmienkou zdravia a tiež jeho súčasťou je aj duševné zdravie jedinca. Druhy primárnych preventívnych programov.