Šetrenie tepla a životného prostredia pomocou investícií - Malatinský, I.
Hospodárenie s teplom v bytovokomunálnej sfére. Výroba tepla (určená na vykurovanie, prípravu teplej úžitkovej vody a technologickú spotrebu) je sprevádzaná zaťažovaním životného prostredia vznikom emisií. Potreba investícií na znižovanie vysokej spotreby tepla na vykurovanie - zlepšenie tepelno-izolačných vlastností budov, vyčistenie a vyregulovanie vykurovacích sústav, zlepšenie manažmentu prevádzkovateľa budovy.