VSŽ a ich príbuzní - Matejovič, R.
Reorganizácia riadenia VSŽ Košice. Bývalí manažéri VSŽ. Tri najsilnejšie dcérske spoločnosti VSŽ. Podiel akcionárov vlastniacich viac ako 5 perc. základného imania podniku k 17. 5. 1996. Kapitálová účasť VSŽ v peňažných ústavoch a obchodných spoločnostiach. Organizačná schéma podniku.