Z tieňa opäť na výslnie - Oujezdská, L.
Pozitívny trend v slovenskom strojárstve. Vládny materiál Stav a perspektívy strojárstva na Slovensku. Oživovacie programy v ZTS Dubnica. Finančná reštrukturalizácia v rozhodujúcich strojárskych podnikoch. Oživenie vývozu investičných celkov.