Účinný akcelerátor ekonomiky - Sotník, Alexander
Prezentácia činnosti akciovej spoločnosti Telervis Bratislava, ktorá pôsobí na slovenskom trhu v oblasti bielej a spotrebnej elektroniky systémom splátkového predaja. Produkty, ktoré firma ponúka. Nárast počtu klientov za apríl - október 1996. Popredajné služby. Odborná prognóza predaja na splátky na Slovensku.