Revoluce zvaná DVD - Chládek, J.
Nový produkt spoločnosti Servodata pre digitálne spracovanie dát - digitálne videodisky (DVD -Digital Video Disk). Obrat holdingu Strom, ktorého súčasťou je aj Servodata. Využitie DVD. Technické parametre. Kompatibilita DVD s bežnými CD diskami.