Problém ukladania komunálneho odpadu treba riešiť koncepčne - Balčák, A.
Reakcia riaditeľa Technických služieb mesta Prešov Antona Balčáka na kritiku o vývoze komunálneho odpadu na skládku mimo mesta. Posúdenie situácie nestrannými odborníkmi.