Je vývoz dreva pre našu ekonomiku zaujímavý? - Koleják, M.
Možnosti riešenia vzťahov so spracovateľmi dreva a ekonomických problémov lesného hospodárstva v štátnych lesoch. Význam spracovania dreva. Rezervy v poľovných revíroch.