Obmedzené dotácie množia bolesti - Konôpka, J.
Východiská lesného hospodárstva Slovenskej republiky. Dlhy drevospracujúceho priemyslu. Priority štátnej lesníckej politiky. Plnenie úloh štátnych podnikov lesného hospodárstva pre nedostatok prostriedkov na bežnom účte. Obmedzenie štátnych dotácií. Materiály a dokumenty súvisiace s plnením legislatívnych úloh lesného hospodárstva.