Vážne problémy financovania lesného hospodárstva. 2 - Michalík, I.
Vážne problémy slovenského lesníctva, ktoré si vyžadujú neodkladné riešenie dotáciami zo štátneho rozpočtu. Neinvestičné financie a ďalšie možnosti finančnej podpory. Vysoká miera finančnej nesamostatnosti lesného hospodárstva SR.