Vývoj štruktúry výdavkov v domácnostiach SR Príloha Hospodárskych novín
Štruktúra výdavkov a príjmov v domácnostiach SR k 30. 9. 1996 podľa prieskumu Štatistického úradu SR, ktorý sa robí pravidelne v štvrťročných intervaloch. Štruktúra hrubých a čistých peňažných výdavkov domácností v SR spolu, domácností zamestnancov a domácností samostatne podnikajúcich osôb.