Chcete podnikať v Chorvátsku? - Jurkovičová, B.
Informácie pre slovenských podnikateľov o možnostiach investovať v Chorvátsku, ktoré poskytlo Ministerstvo pre správu a privatizáciu národného majetku SR na pracovnom seminári za účasti expertov privatizácie Ministerstva pre privatizáciu a správu majetku Chorvátskej republiky v júli 1996.