Etické a ekologické aspekty podnikateľskej stratégie - Hanuláková, Eva, 1964-
Obsahové a formálne aspekty podnikateľskej etiky. Integrácia etických a ekologických aspektov do podnikateľskej stratégie. Environmentálny audit ako významný nástroj tvorby podnikateľskej stratégie (prispieva k ochrane životného prostredia).