Manažer Čtvrtletník pro manažery
Obsah prílohy pre manažérov "Manažer": Právo a mravnosť. Kultúra a etika v praxi riadenia. Kultúra a hodnoty firmy. Firemná kultúra a manažment. Firemné hodnoty a dôvera zamestnancov. Hodnoty ako katalyzátor zmien. Zásady a hodnoty, ktorým nikto neverí. Poňatie podnikovej kultúry. Etika v podnikaní a riadení.