Top 100 ve střední Evropě Polské podniky v čele
Tabuľka najvýznamnejších stredoeurópskych spoločností. Najvýznamnejší podiel Poľska v stovke podnikov. Za ním nasleduje ČR s 18 perc. a SR s 13 perc. zastúpením. Výsledky výskumu spoločnosti Deloitt and Touche zameraný na rozbor výnosov najvýznamnejších spoločností v strednej Európe.