Vznik, předvídání a zmírňování podnikových krizí - Hron, J.
Vývoj podnikateľského subjektu podlieha všeobecne platným princípom vývoja. Prvá fáza poklesu je spojovaná s podnikovými krízami. Použitie metód teórie riadenia a strategického riadenia. Podnikové krízy sú zákonitým javom.