Časté zmeny, nejednotnosť výkladu. 1 - Knitl, M.
Prvá časť analýzy podnikateľského prostredia v SR, ktorú predniesol prezident združenia podnikateľov Slovenska Miroslav Knitl na stretnutí ekonomického diskusného klubu A.I.S.A. Základné legislatívne normy upravujúce činnosť podnikateľov. Ustavičné zmeny a nejednotnosť výkladu zákonov týkajúcich sa malého a stredného podnikania v SR - typické znaky legislatívy po novembri 1989. Reštitučné zákony. Veľká privatizácia a kapitálový trh. Daňová reforma. Miestne poplatky.