Časté zmeny, nejednotnosť výkladu - Knitl, M.
Druhá časť analýzy podnikateľského prostredia v SR, ktorú prezident združenia podnikateľov Slovenska Miroslav Knitl predniesol na stretnutí ekonomického diskusného klubu A.I.S.A. Klady a nedostatky noriem, ktoré upravujú činnosť podnikateľov.