Controlling v logistice. 4 Základní vztahy mezi podnikovou logistikou a ekonomikou - Petrbok, I.
Metóda riadenia logistického podniku pomocou odchýliek. Rozdielové metódy riadenia: normová metóda a riadenie ekonomických nákladov. Rozdielové metódy riadenia jednicových nákladov v logistike. Riadenie režijných nákladov za použitia rozpočtových metód.