Corporate Management, Capital Market and Foreign Direct Investment in the Slovak Republic - Brzica, Daneš
Problematika adaptácie podnikovej sféry na trhové podmienky. Problémy významné z hľadiska formovania efektívneho systému správy korporácie (úloha Fondu národného majetku). Vznik a vývoj kapitálového trhu. Vývoj obchodovania na burze cenných papierov. Vývoj priamych zahraničných investícií - odvetvové rozloženie zahraničných investícií, objem najväčších investícií, štruktúra investícií podľa veľkosti, regionálne rozdelenie, štruktúra investícií podľa krajiny pôvodu.