Dobrá rada má cenu zlata... - Kurnocík, M.
Program a základné aktivity Slovenskej asociácie pre poradenstvo v riadení - SAPR, ktorá vznikla v decembri 1992. Medzinárodná spolupráca s regionálnymi asociáciami pre poradenstvo. Vývojové trendy poradenstva.