Komunikácia a informácie v riadení - Kačír, Klement
Úvodná časť zo seriálu na tému Komunikácia a informácie v riadení. Zákonitosti komunikačného procesu. Vlastnosti komunikácie v riadení. Vlastnosti človeka ako príjemcu informácií.