Manažéri diskutovali o problémoch, ktoré ich pália - Matyáš, J.
Bratislava november 1996 - konferencia "Top manažment '96" - najčastejšie problémy súčasných vrcholových manažérov. Názory niektorých top manažérov významných slovenských podnikov (Drôtovňa, a.s., Hlohovec, VÚB Invest Holding, a.s., Bratislava, Slovnaft, a.s., Bratislava, DMD Holding, a.s., Trenčín, Chirana-Prema, a.s., Stará Turá, atď.). Motivácia top manažérov. Podnikatelia, manažéri a štát. Pozitíva a negatíva holdingu. Permanentné zvyšovanie kvalifikácie ako konkurenčná výhoda.