Náležitosti a postup spracovania podnikateľského plánu - Trávnik, Igor
Celková skladba podnikateľského plánu: ciele podnikania, podnik a jeho trh, výrobky a služby, výroba, organizácia a riadenie, trhy - zákazníci, trhy - konkurenti, riziká a príležitosti podnikania, stratégie podnikania a ich implementácia, finančný plán, program implementácie podnikateľského plánu.