Organizační kultura a vedení organizací v transkulturálních podmínkách - Koopman, P.L
Organizačná kultúra je ovplyvňovaná predovšetkým národnou kultúrou alebo typom priemyselnej výroby (dve hypotézy). Zmeny v požiadavkách západného trhu. Model organizačnej kultúry. Nástroj na meranie organizačnej kultúry. Vedenie a organizačná kultúra.