Reengineering v kostce - Gregor, M.
Stručné zhrnutie poznatkov o reengineeringu a informácia o software na radikálne prehodnotenie podnikateľských procesov. Formálna definícia o reengineeringu podnikateľských procesov (Business Process Reengineering - BPR). Firmy, ktoré realizujú reengineering. Rozdiel medzi prístupom v rámci reengineeringu a klasickým, tzv. taylorizmom. Podnikové procesy pri zhotovovaní výrobkov. Software pre reengineering.