Poslední instance aneb nečekejte, až se turnaround stane nutností - Jirásek, J.
Konkurencia - trvalý jav trhovej ekonomiky. Nový fenomén: superkonkurencia. Turnaround je viac ako krízové riadenie. Turnaround patrí k najvyšším, najnáročnejším výkonom vrcholového vedenia podniku. Turnaround je námaha a vypätie, ale nie je možné v ňom zotrvávať.