Právne aspekty likvidácie obchodnej spoločnosti - Fekete, Imrich
Zrušenie a zánik obchodnej spoločnosti. Dva spôsoby zrušenia obchodnej spoločnosti. Pojem likvidácie obchodnej spoločnosti. Právne dôsledky likvidácie obchodnej spoločnosti. Likvidátor obchodnej spoločnosti. Právne postavenie veriteľov. Skončenie likvidácie. Likvidácia obchodnej spoločnosti a konkurz.