OKI - vaše tretie oko - Magyar, A.
Riaditeľ pobočky firmy OKI pre ČR a SR o pôsobnosti spoločnosti OKI Europe Limited, ktorá pôsobí na českom a slovenskom trhu v oblasti počítačových tlačiarní a faxov od r. 1992.