Intertransport `97 Kontrakty na jednom mieste sa začínajú zajtra. Záchranný systém Slovakia - Studenič, D.
Výstava Intertransport '97 vo výstavnom a kongresovom centre Incheby v Bratislave od 29.1. - 31.1.1997. Generálny riaditeľ cestného Záchranného systému Slovakia Jozef Studenič a riaditeľ ZS Slovakia - autobusová, nákladná a kamiónová doprava Marián Ürge o činnosti tejto spoločnosti.