Nové správne usporiadanie Slovenskej republiky a dostupnosť správnych centier - Hrnčiar, M.
Nové územné a správne usporiadanie Slovenskej republiky podľa zákona NR SR č.221/96 Zb. Pojem miestna dostupnosť. Analýza miestnej dostupnosti správnych centier. Využívanie prostriedkov verejnej hromadnej dopravy.