Stratégia rezortu dopravy, pôšt a telekomunikácií pri budovaní infraštruktúry Slovenska a jeho rozvoji - Rezeš, A.
Strategická línia komplexného rozvoja v rezorte dopravy, pôšt a telekomunikácií bola prijatá uznesením vlády č. 177 v r. 1995. Definovanie komplexného rozvoja dopravy, pôšt a telekomunikácií. Dôraz na kvalitatívnu kompatibilitu infraštruktúry a služieb s krajinami EÚ.