Železniční doprava - Šubert, M.
Železničný park špeciálnych vagónov. Súkromné železničné vozne. Medzinárodná únia združenia majiteľov. Najímanie zahraničných dopravných prostriedkov. Špecializované agentúry sprostredkujúce najímanie zahraničných dopravných prostriedkov. Prehľad o nákladnej doprave Českých dráh. Stav železničných nákladných vozňov v ČR.