Malá škola ekonomiky. 3 Účtovníctvo - Pecháčová, Tatjana
Teoretická a aplikačná úroveň účtovníctva. História účtovníctva. Pojem majetok v účtovníctve. Formy majetku. Zdroje majetku. Aktíva, pasíva, bilancia. Statické a dynamické zobrazovanie.