Malá škola ekonomiky. 4 Účtovníctvo. 2 - Pecháčová, Tatjana
Dôsledné uplatnenie zásady podvojnosti v účtovníctve. Princípy hodnotenia výsledku hospodárskej činnosti. Formy a metódy účtovníctva. Účtovné sústavy. Charakteristika súčasného účtovníctva. Podvojné účtovníctvo. Jednoduché účtovníctvo. Vypovedacia schopnosť účtovníctva.